Summer sale bij Ray’s Barbecue Place - Alphens.nl

2022-08-26 17:49:38 By : Mr. Lien Te Shia

Door • Alphens.nl • vrijdag 26 augustus 2022 om 16:25

De zomervakantie zit er weer op en de herfst komt er weer langzaam aan. Een nieuwe start. Ook winkels vernieuwen met het veranderen van het seizoen hun assortiment. Daarom heeft Ray’s Barbecue Place een zomer sale met kortingen tot wel € 500.

Om ruimte te maken voor nieuwe producten verkoopt Ray zijn huidige assortiment voor de laagste prijzen. De uitverkoop begint op zaterdag 27 augustus. Zo staat er een Bastard Urban Compact in de verkoop voor € 599 in plaats van € 699 en kun je een Masterbuild Gravity aanschaffen, met € 100 verlaagd naar €899.

De Bastard Urban Compact zal bij veel echte BBQ liefhebbers direct een belletje doen rinkelen. Deze barbecue staat er namelijk om bekend dat het, naast een mooi design, ook nog eens geschikt is voor het hele jaar door! Het keramiek waar de barbecue van gemaakt is heeft een heel vorstbestendig karakter. Je kunt hier dus zowel in de zomer als in de winter een gezellige BBQ mee organiseren. Daarnaast heeft de Bastard Urban Compact een handig onderstel, waardoor je het apparaat zelfs als tafelbarbecue kunt gebruiken.

Waar de Bastard Urban Compact uitblinkt in kleinschaligheid en flexibiliteit, is de Masterbuilt Gravity echt een alles-in-een powerhouse. Dit apparaat is een digitaal gestuurde grill en smoker in een. Deze wordt gebruikt om te roken, grillen, roosteren, bakken, je kunt het zo gek niet bedenken. Doordat de temperaturen digitaal gestuurd worden is het ook nog eens binnen een paar minuten klaar voor gebruik. En, uiteraard, is de Masterbuild ook nog eens uitgevoerd in een modern design. Het oog wil tenslotte ook wat!

Tekst loopt door onder het album

Bij aanschaf van de Primo Kamado All in One krijg je ruim € 500 korting. Deze kamado koop je voor € 1199 in plaats van het originele bedrag van € 1759,90. Ook krijg je 10% korting op alle messen van Forged en de lederen schorten van Xapron.

Het paradepaardje van deze sale. De Primo is, in tegenstelling tot de meeste kamado's, een volledig in de Verenigde Staten gemaakte keramische barbecue. Door deze produktiemethode wordt de warmte optimaal vastgehouden, en kan er op 1 lading houtskool wel tot 10 uur lang gebarbecued worden. Met de rooster doorsnede van 54 centimeter is er ook nog eens voldoende ruimte om grote hoeveelheden tegelijk te bereiden, en is het apparaat voorzien van een regelbare gietijzeren rookuitlaat en een makkelijk af te lezen thermometer. Groot, goed, en makkelijk dus!

Kortom, alles voor een perfecte barbecue in de laatste dagen van augustus of op een heerlijke nazomeravond in september!

Het is mogelijk om de Alphense zendmast te verlichten voor de verjaardag van een dierbare. De zendmast zal vrijdagavond paars en geel kleuren voor de 27e verjaardag van Ilona.

Op donderdag 25 augustus 2022 ondertekenden Arjan de Zeeuw namens staatssecretaris Cultuur Gunay Uslu van het ministerie van OCW, Willy de Zoete, gedeputeerde voor de provincie Zuid-Holland, Jan Jehee van de Stichting Museumpark Archeon en Anouk Noordermeer, wethouder van Alphen aan den Rijn het document over de afronding van de restauratie van de Zwammerdamschepen.

Hoe kun je herkennen dat iemand niet goed kan lezen en schrijven en vooral: wat kun je doen? Tijdens de Week van Lezen en Schrijven, van donderdag 8 t/m woensdag 14 september, is er speciale aandacht voor laaggeletterdheid.

Maandag 5 september vroeg in de ochtend organiseert GGZ Rivierduinen een ‘Walk into the Light’ in Alphen aan den Rijn. Met deze wandeling van het donker naar het licht van de opkomende zon vragen ze aandacht voor de mensen die door suïcide uit het leven zijn gestapt, hun naasten en mensen die met suïcidale gedachten rondlopen.

Eind maart kwam de Indonesische Toko naar Alphen aan den Rijn. In de Ridderhof kun je sindsdien genieten van de authentieke gerechten, met passie voor jou gekookt. Bestel online of neem een plekje aan één van de tafels. Wil je een catering op locatie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Medewerkers van de NS zijn vandaag in staking. In het overgrote deel van de provincie Zuid-Holland rijden vandaag vrijwel geen treinen. Dit is ook op het station in Alphen aan den Rijn goed te merken. Vanmorgen tijdens de "spits" reden er maar enkele treinen en waren er niet meer dan een handje vol mensen op het station.

Euromarkt 127 2408BE ALPHEN AD RIJN

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

Statushouders, Maatschappelijk Werkers van Kwadraad en een sportcoach van Sportief Besteed Groep gaan samen met elkaar in Alphen aan den Rijn de straat op om afval te verzamelen en te recyclen tot kunstwerkjes.

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.

Deze expositie geeft een inkijkje in het leven van de bij en leert je van alles over een gezonde leefomgeving voor dit nuttige insect. Het gaat namelijk niet zo goed met de bij. Gelukkig kun je zelf veel doen om een leefbare plek in je tuin of op je balkon te maken voor bijen en andere bestuivers.

© 2022 Alphens.nl | Privacyverklaring | een Sera Business Design