Innovatieve koppelingen en reparatieklemmen - MetaalNieuws, het laatste nieuws uit de Metaalbranche

2022-04-22 18:20:29 By : Mr. tom wong

Home Nieuws Overzicht Innovatieve koppelingen en reparatieklemmen

AVK Nederland lanceert met haar nieuwe Repico programma een innovatieve aanvulling op het productassortiment van reparatieklemmen en koppelingen. Het Repico programma bestaat uit een snel en eenvoudig te monteren serie RVS koppelingen en reparatieklemmen, die een economische en duurzame oplossing biedt.

Dit doet AVK door hoogwaardige RVS kwaliteit met een lange levensduur toe te passen bij het produceren van deze producten. Met Repico hoopt en verwacht AVK van toegevoegde en onderscheidende waarde te zijn voor klantrelaties binnen industrie, gas, (afval)water en brandbestrijding.

Het product De AVK Repico RVS koppeling bestaat uit een 3-tal varianten, trekvast, niet trekvast (flexibel) en een combinatie van trekvast en niet trekvast, waarmee men eenvoudig en snel twee buizen aan elkaar kan verbinden. De Repico koppeling vervangt traditionele las-, flens-, insteek- en groefverbindingen. De AVK Repico RVS reparatieklem is een snelle, degelijke en eenvoudige oplossing bij reparaties aan stalen, koperen, asbest, cement, gietijzeren of kunststof leidingen. Met deze reparatieklemmen kan een buis met een scheur, gat of volledige breuk permanent gerepareerd worden.

Fabrieksuitbreiding Momenteel wordt volop gewerkt aan de uitbreiding van AVK Nederland in Vaassen met als doel een volledig geautomatiseerde productielijn voor de Repico producten te huisvesten. AVK streeft daarbij naar continuïteit in de vertrouwde AVK-kwaliteit en betrouwbare en snelle leveringen.

Verbetering financiële positie PME zet door

Minder fouten en lagere kosten dankzij SCSN

Odin automatiseert in hoog tempo

efficiënter produceren met slimmere opslagsystemen voor plaatwerk en langgoed Enkele jaren geleden zochten we bij…

Samenwerking MetaalNieuws en Flam3D

TechniShow komt op cruciaal tijdstip

Laser boort twee miljoen identieke gaten op 1 m2

Bij SafanDarley staat veel op stapel

247TailorSteel is de toonaangevende ‘slimme’ fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen…

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking voor u uitvoeren, met de…

Ontbramen, afronden en finishen! Wij ontwikkelen, bouwen en verkopen topmachines voor het ontbramen, afronden…

IJzersterk vakmanschap op maat. GICOM is een veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf met een uitgebreid assortiment plaatwerk…

efficiënter produceren met slimmere opslagsystemen voor plaatwerk en langgoed Enkele jaren geleden zochten we bij…

Th. Wortelboer levert, verhuurd, repareert en onderhoud machines en gereedschappen voor onder meer lasvoorbewerking…

Machines voor het ontbramen, schuren, afronden, borstelen en metaalfinishen. Onze metaalmachines verzorgen de afwerking…

Metaalbedrijf Baas in Almelo is al meer dan 25 jaar een betrouwbare en klantgericht…

Klik hier om je aan te melden

MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws en VerspaningsNieuws zijn uitgaven van 54U Media BV

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 17.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Wij, als 54U Media BV, geven om, en dragen de uiterste zorg voor uw gegevens. Onze website, MetaalNieuws, maakt gebruik van functionele, analytische, social media en advertentie-cookies om je website-bezoek zo eenvoudig en persoonlijk mogelijk te maken. Op deze manier kunnen wij relevante informatie en advertenties tonen en kun je eenvoudig content via je social media kanalen delen. Daarnaast verzamelen wij primaire gegevens om u te kunnen voorzien van de door u aangevraagde informatie (abonnementen op printedities en digitale nieuwsbrieven). Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.